حمایت و نظارت بر تولید انفرادي صنایع دستی
شناسه خدمت:13041376000
مشخصات خدمت
1.صدور و تمدید پروانه تولید انفرادی هنرمندان و صنعتگران صنایع دستی
2.نظارت بر پروانه انفرادی صنایع دستی
3.حمایت بیمه ای از هنرمندان، استادکاران و فعالان صنایع دستی
سرمايهگذاران طرحهاي تاسيسات گردشگري به منظور بهرهبرداري از طرح اجرايي ميبايد از طريق پنجره واحد خدمات الكترونيك، پروانه بهره برداری تاسیسات گردشگری از سازمان ميراثفرهنگي، صنايعدستي و گردشگري دريافت نمايد.
صدورمجوز: خدمت رسانی سازمان، کاملا" الکترونیکی بوده و محدودیت زمانی ندارد - زمان تشکیل پرونده به ساعت تکمیل فرمها و مدارک توسط متقاضی دارد- اززمان ثبت نام تا تحویل مجوزحدودأ 30 تا 45 روز زمان لازم می باشد - اززمان تشکیل پرونده ، مراحل رسیدگی درهرمرحله بصورت پیامک به متقاضی اطلاع رسانی می شود.یک ساله
صدورمجوز: مراجعه متقاضیان به سامانه هوشمند صنایع دستی ( my.mcth.ir ) بصورت شخصی و یا ازطریق دفاترپیشخوان دولت - ثبت نام از متقاضی و تکمیل فرمهای مربوطه توسط ایشان طبق راهنمای موجود- ذخیره اطلاعات درسامانه توسط متقاضی و دریافت کد رهگیری - اطلاع رسانی به متقاضی درهرمرحله ، تا زمان دریافت مجوز - قرارگرفتن پرونده متقاضی درکارتابل معاونت صنایع دستی استان متبوعه براساس حوزه فعالیت متقاضی - مشاهده و ارجاع پرونده ازطریق معاونت استان به کارشناس مربوطه - بررسی پرونده توسط کارشناس فنی استان - درصورت تائید مدارک و پرونده ، تعیین بازه زمانی جهت بازدید و اطلاع رسانی زمان آن به متقاضی - درصورت عدم تائید مدارک ، عودت پرونده به کارتابل متقاضی و اعلام دلایل برگشت ( نقص پرونده ، رد پرونده و ....) جهت اطلاع و یا رفع نواقص موجود-درصورت تائید مدارک متقاضی، اعلام بازه زمانی جهت بازدید ازکارگاه و محل فعالیت متقاضی - ثبت و اعلام نتایج بازید- درصورت تائید فعالیت متقاضی ، چاپ مجوز و ارسال آن جهت امضاء معاون و مدیرکل استان- الحاق هولوگرام برمجوزهای صادرشده - اطلاع رسانی و تحویل مجوز به متقاضی
1- چگونه مجوز پروانه تولید (انفرادی یا کارگاهی) و کارت شناسایی را اخذ نمایم؟
پاسخ: از طریق ثبت نام اولیه در سامانه my.mcth.ir بخش ثبت نام و انتخاب یکی از مجوزها و اخذ نام کاربری و رمز عبور از طریق پیامک (پیشنهاد می گردد ابتدا راهنما را به دقت مطالعه فرمائید).
2- با نام کاربری و رمز عبور دریافتی از طریق پیامک چه کاری انجام بدهیم؟
پاسخ: مجدداً به سامانه مراجعه کرده و پس از ورو با نام کاربری و رمز (دریافتی از طریق پیامک)، فرم های مربوطه را تکمیل و مدارک مورد نیاز درخواستی و اسکن و بارگذاری گردد.
3- راهنمایی و پاسخگویی در خصوص چگونگی و نحوۀ تکمیل فرم ها و سؤالات مرتبط با موارد مطرح شده به چه صورت است؟
پاسخ: در سامانه در هر مرحله، راهنمایی جهت رفع سؤالات آن بخش در نظر گرفته شده است ضمناً در صورتی که سؤالی خارج از موارد راهنما از سوی متقاضی مطرح باشد، کارشناسان معاونت صنایع دستی استان پاسخ گو خواهند بود.
4- در صورتی که پس از ورود از طریق نام کاربری و رمز نتوان فرم ها را تکمیل نمود چه باید کرد؟
پاسخ: در سامانه صنایع دستی در قسمت پنجره خدمات قسمت پشتیبانی از طریق کلیک کردن روی "شروع ارسال تیکت" متقاضی می تواند عنوان موضوع مشکل را تایپ و نوع تیکت را براساس مجوز انتخابی تعیین نماید.
5- پس از تکمیل ثبت نام مراحل بعدی اخذ مجوز چگونه است؟
پاسخ: سامانه صنایع دستی، بازه زمانی بازدید از کارگاه را به همراه کارشناسی که پرونده متقاضی در کارپوسه ایشان است را معرفی می نماید.
6- مراحل تمدید مجوزهایی که تاریخ اعتبارشان به اتمام رسیده، چگونه است؟
پاسخ: متقاضیانی که در سنوات گذشته مجوز اخذ نموده اند و تاریخ اعتبارشان به اتمام رسیده به محض ورود به سامانه از طریق نام کاربری و رمز عبور، سوابق ایشان قابل رؤیت و تمدید است، در صورتی که سوابق از جانب متقاضی قابل رؤیت نباشد، متقاضی مجدداً درخواست خود را از مرحله صدور می بایست آغاز نماید و مشمول "صدور مجوز" به "جای تمدید مجوز" خواهد شد.
در صورتی که به متقاضی تمدید مجوز ثبت نام در سامانه جدید صنایع دستی انجام نداده باشد می بایست ودر گام نخست اقدام به ثبت نام به آدرس my.mcth.ir نماید.
7- در زمان بازدید از کارگاه چه شاخص هایی مدنظر کارشناس (ارزیاب) صنایع دستی استان است؟
پاسخ:
1. رشته فعالیت جزء رشته های مصوب صنایع دستی باشد.
2. فضای مناسب کارگاهی و رعایت اصول ایمنی و بهداشتی
3. ابزار و تجهیزات کامل جهت تولید در رشته مورد تقاضا
4. اثبات برخورداری از مهارت فنی لازم و کافی در تولید محصولات رشته مورد تقاضا
8- حدود زمانی اخذ مجوزهای صنایع دستی چند روز است؟
پاسخ: حداکثر 15 روز کاری پس از تکمیل فرم و تائید ادارات کل استانی
9- اگر بازه زمانی پس از زمان تعیین شده در سامانه بشود چه کاری باید انجام شود؟
پاسخ: ارسال تیکت و تماس با کارشناس معرفی شده توسط سامانه (کارشناس صنایع دستی استان)
10- مدت اعتبار مجوزکسب شده چه مدت می باشد؟
پاسخ: کلیه مجوزهای اخذ شده، در صورت ملکی بودن فضای کارگاهی معرفی شده، دارای 5 سال اعتبار است و در صورت استیجاری بودن مکان کارگاهی به مدت زمان اجاره نامه معتبر محل معرفی شده بستگی دارد و حداقل 6 ماه می باشد.
صدورمجوز: برای درخواست خدمت هرسه حالت قید شده امکان پذیراست : 1- ثبت نام بصورت اینترنتی و توسط خود متقاضی درسامانه 2- ثبت نام ازطریق دفاترپیشخوان دولت 3- درموارد خاص مراجعه حضوری و ثبت نام ازطریق کارشناس استان
صدورمجوز: نحوه ارسال مجوز بستگی به انتخاب اولیه متقاضی داشته که اعلام نموده مجوز را بصورت فیزیکی و یا ازطریق پست دریافت نماید.
صدورمجوز: بین 6 ماه تا 3 سال برحسب مالکیت کارگاه موردفعالیت ( ملکی یا استیجاری )
صدورمجوز: صدور مجوزبرای اشخاص حقیقی و صنعتگران فعال صنایع دستی نظارت بر کار گاه های تولیدی انفرادی
رایگان
صدورمجوز: کلیه اشخاص حقیقی فعال دربخش صنایع دستی که دارای مهارت فنی لازم بوده و شامل عموم مردم نمی شود








معاونت صنایع دستی :37274181
نظرسنجی و مشاهده نتایج نظرسنجی
لطفا نظر خود را در مورد این خدمت اعلام فرمایید:
- بروزرسانی:20220411.